Československá hygiena, 1968 (vol. 13), issue 3

ORIGINAL ARTICLES

The biological value of food and the nourishment of our population

Karel Halačka

Československá hygiena 1968, 13(3):129-137

The biological value of proteins

Augustin Wolf, Jiří Hrdlička

Československá hygiena 1968, 13(3):138-146

Biological value of proteins in meat and meat products

Z. Dvořák, Irena Vognarová

Československá hygiena 1968, 13(3):147-153

Biological value of eatables from the standpoint of price relation

O. Šmrha

Československá hygiena 1968, 13(3):154-158

Nutritional values of potatoes in the ČSSR

Magdalena Krondlová, Jiří Hrubý

Československá hygiena 1968, 13(3):159-163

Weight and vitamin losses during potatoes processing in catering establishments

J. Potácel

Československá hygiena 1968, 13(3):164-169

Retention of vitamins in industrial production of eatables

O. Švabenský, J. Blattná, J. Černá, J. Picková

Československá hygiena 1968, 13(3):170-176

REPORT FROM PRACTICE

Some knowledge from the observation of nutritional value of milk by hygienic regional stations

Jiří Hrubý

Československá hygiena 1968, 13(3):177-179

The observation of biological value by hygienic stations

Karel Návrat

Československá hygiena 1968, 13(3):180-184

Observing the l-arcorbic acid content in canned sauerkraut

L. Komárová, Karel Návrat

Československá hygiena 1968, 13(3):185-190

Biography

Akademik prof. V. A. Rjazanov, DrSc. zemřel

Blahoslav Petr

Československá hygiena 1968, 13(3):191-192

REVIEWS

Engliš, M., Englišová, M.: Imunoelektroforéza v diagnostice paraproteinémií. Praha, SZdN 1967. 127 s.

Jaroslav Kříž

Československá hygiena 1968, 13(3):137