Československá hygiena, 1968 (vol. 13), issue 3
ORIGINAL ARTICLES
The biological value of food and the nourishment of our population
Karel Halačka
Československá hygiena 1968, 13(3):129-137
The biological value of proteins
Augustin Wolf, Jiří Hrdlička
Československá hygiena 1968, 13(3):138-146
Biological value of proteins in meat and meat products
Z. Dvořák, Irena Vognarová
Československá hygiena 1968, 13(3):147-153
Biological value of eatables from the standpoint of price relation
O. Šmrha
Československá hygiena 1968, 13(3):154-158
Nutritional values of potatoes in the ČSSR
Magdalena Krondlová, Jiří Hrubý
Československá hygiena 1968, 13(3):159-163
Weight and vitamin losses during potatoes processing in catering establishments
J. Potácel
Československá hygiena 1968, 13(3):164-169
Retention of vitamins in industrial production of eatables
O. Švabenský, J. Blattná, J. Černá, J. Picková
Československá hygiena 1968, 13(3):170-176
REPORT FROM PRACTICE
Some knowledge from the observation of nutritional value of milk by hygienic regional stations
Jiří Hrubý
Československá hygiena 1968, 13(3):177-179
The observation of biological value by hygienic stations
Karel Návrat
Československá hygiena 1968, 13(3):180-184
Observing the l-arcorbic acid content in canned sauerkraut
L. Komárová, Karel Návrat
Československá hygiena 1968, 13(3):185-190
Biography
Akademik prof. V. A. Rjazanov, DrSc. zemřel
Blahoslav Petr
Československá hygiena 1968, 13(3):191-192
REVIEWS
Engliš, M., Englišová, M.: Imunoelektroforéza v diagnostice paraproteinémií. Praha, SZdN 1967. 127 s.
Jaroslav Kříž
Československá hygiena 1968, 13(3):137