Hygiena, 1999 (vol. 44), issue 1

ORIGINAL ARTICLES

Effects of subchronic exposure to SO2 on non-invasive cardiac parameters in guinea pigs

Jana Suchánková, Vladimír Geršl, Zdeněk Fiala, Peter Višňovský

Hygiena 1999, 44(1):3-7

Assisted reproduction in female smokers and non-smokers

Drahoslava Hrubá, Jindřich Fiala, Igor Crha, P. Rezl

Hygiena 1999, 44(1):8-14

REVIEW PAPERS

Supplementation of Slovak population with selenium and environmental aspects

Alexander Maďarič, Jana Kadrabová

Hygiena 1999, 44(1):54-59

REPORT FROM PRACTICE

New method for evaluation of dietary habits

Jindřich Fiala, Z. Brázdová, V. Kozina

Hygiena 1999, 44(1):15-23

Comparison of selected parameters in obese and non-obese children

Alžbeta Béderová, Katarína Babinská, Tatiana Magálová, A. Brtková, M. Kudláčková

Hygiena 1999, 44(1):24-29

Cadmium blood levels in vegetarians

Marica Krajčovičová-Kudláčková, M. Ursínyová, Vlasta Hladíková, R. Šimončič, A. Béderová, Tatiana Magálová, A. Brtková, E. Grančičová

Hygiena 1999, 44(1):30-35

Atmosphere ion Ostrava. Review of comprehensive monitoring of noxious substances in 1996 and the historical development of atmospheric contamination in Ostrava from 1985

Vítězslav Jiřík, P. Mikeš, J. Burdová

Hygiena 1999, 44(1):36-50

SHORT COMMUNICATIONS

Healthy lifestyle centre – weight reduction classes

Noemi Krajčová, Z. Trestrová, S. Kottnauerová, R. Staňková

Hygiena 1999, 44(1):51-53

NEWS

Gerüche in der Umwelt-Inneraum und Aussenluft. (Kolokvium o čichově aktivních látkách ve vnitřním i zevním prostředí). [Bad Kissingen, 4.-6.3.1998]

Antonín Nauš

Hygiena 1999, 44(1):59

REVIEWS

Schwab, R., Mayer, E.: Unterschiedliche Verfahren zur Geruchsbewertung. CCI, 30, 1996, s. 18-23.

Antonín Nauš

Hygiena 1999, 44(1):7

Kleinschmidt, E.: Olfaktometrisches Screeningbesteck für Probandenauswahl. Kolloquium Gerüche in der Umwelt, 16, Bad Kissingen 1998.

Antonín Nauš

Hygiena 1999, 44(1):60

Environmental impact of radioactive releases. Vienna, International Atomic Energy Agency 1995, 874 s.

V. Hušák

Hygiena 1999, 44(1):60-61