Československá hygiena, 1989 (vol. 34), issue 10
ORIGINAL ARTICLES
A new biostimulator in the food
Augustin Wolf, I. Adamová, Dalibor Hrivnák, M. ©vábová, E. ©uhajová
Československá hygiena 1989, 34(10):561-567
REVIEW PAPERS
Immunity and environmental factors. II. Effect of physical factors on immunity mechanisms
I. Pfeifer, J. Richter
Československá hygiena 1989, 34(10):590-604
REPORT FROM PRACTICE
Contents of mercury, lead and cadmium in mushrooms
Pavel Kalač, M. Wittingerová, I. Staąková, M. ©imák, J. Bastl
Československá hygiena 1989, 34(10):568-576
Investigations of the lead and cadmium content of vegetables in the SSR
Ján Uhnák, A. Rippel, I. Pajeď, V. Skupeňová
Československá hygiena 1989, 34(10):577-584
Occurrence of residues of inhibition compounds in raw cow milk
©. ©imko
Československá hygiena 1989, 34(10):585-589
REVIEWS
[Souhrny vybraných článků, publikovaných v Zeitschrift für gesamte Hygiene und ihre Grenzgebiete, 35, 1989]
redakce
Československá hygiena 1989, 34(10):605-608