Československá hygiena, 1962 (roč. 7), číslo 10
PŮVODNÍ PRÁCE
Červený krevní obraz jako kritérium stavu výživy
Augustin Wolf, Iva Adamová
Československá hygiena 1962, 7(10):573-579
Příspěvek ke stanovení vitamínu A v krevním séru
F. Hrubá
Československá hygiena 1962, 7(10):580-587
Vliv dlouhodobého působení malých koncentrací SO2 na imunoreakci morčat
Ludvík Erban
Československá hygiena 1962, 7(10):588-594
Studium vlivu syntetických potravinářských barviv na stabilitu kyseliny l-askorbové. Vliv tartrazinu a amarantu
Zdeněk Malkus
Československá hygiena 1962, 7(10):595-603
Vliv ochranných nátěrů na hygienickou kvalitu vody
Marek Malý, S. Bärtlová, M. Janíková, A. Saulová
Československá hygiena 1962, 7(10):604-609
3,4-benzpyren a koksárenské exhalace
V. Mašek
Československá hygiena 1962, 7(10):610-614
Gél kyseliny kremičitej ako základ Endovej živnej pôdy
Imrich Daubner
Československá hygiena 1962, 7(10):615-621
SDĚLENÍ Z PRAXE
Příčiny mikrobiálního znečištění piva
Vilém Muzikář, B. Lion
Československá hygiena 1962, 7(10):622-626
ZPRÁVY
V. všesvazová konference koloidní chemie v Oděse. [31.5.-6.6.1962]
Květoslav Spurný
Československá hygiena 1962, 7(10):627