Československá hygiena, 1959 (vol. 4), issue 7

Problematika cizorodých látek v rámci hygieny výživy

Karel Halačka

Československá hygiena 1959, 4(7):365-374

O některých aspektech stanovení cizorodých látek v potravinách

Gustav Janíček

Československá hygiena 1959, 4(7):375-381

Cudzorodé látky v mlieku a mliečných produktoch

Fridrich Görner

Československá hygiena 1959, 4(7):382-391

K prozatímním směrnicím o používání potravinářských barviv

Zdeněk Malkus, Alexander Szokolay

Československá hygiena 1959, 4(7):392-396

Kritériá, ktorá se používajú pri posudzovaní toxicity potravinárskych farbív v pokusuch na zvieratách

L. Somogyiová

Československá hygiena 1959, 4(7):397-401

Vplyv výživových faktorov na bialnciu fluóru u chronicky fluorizovaných krýs

Otokar Dibák, Emil Ginter

Československá hygiena 1959, 4(7):402-409

Zlepšené spôsoby destilácie pro stanovení fluoridov v potravinách

Alexander Szokolay, A. Rippel

Československá hygiena 1959, 4(7):410-415

Kyselina sorbová. I. Její vlastnosti, použití a hygienické posouzení

František Fürst, Z. Malkus

Československá hygiena 1959, 4(7):416-420

Výsledky laboratorního zjišťování obsahu mědi ve švestkových povidlech ústeckých konserváren

M. Martinec

Československá hygiena 1959, 4(7):421-423

Fenolické látky v kávovinách a jejich stanovení

Václav Novák, R. Rybín

Československá hygiena 1959, 4(7):424-429

Problematika používání trestí do potravinářských výrobků

M. Seiner

Československá hygiena 1959, 4(7):430-432

XIII. vědecké zasedání Ústavu výživy Akademie lékařských věd SSSR v Moskvě

Josef Mašek

Československá hygiena 1959, 4(7):433-434

Konferencia o cudzorodých látkach v potravinách, konaná dňa 8.-10. októbra 1958 v Smolenciach

Alexander Szokolay

Československá hygiena 1959, 4(7):434-436