Československá hygiena, 1959 (vol. 4), issue 7
Problematika cizorodých látek v rámci hygieny výživy
Karel Halačka
Československá hygiena 1959, 4(7):365-374
O některých aspektech stanovení cizorodých látek v potravinách
Gustav Janíček
Československá hygiena 1959, 4(7):375-381
Cudzorodé látky v mlieku a mliečných produktoch
Fridrich Görner
Československá hygiena 1959, 4(7):382-391
K prozatímním směrnicím o používání potravinářských barviv
Zdeněk Malkus, Alexander Szokolay
Československá hygiena 1959, 4(7):392-396
Kritériá, ktorá se používajú pri posudzovaní toxicity potravinárskych farbív v pokusuch na zvieratách
L. Somogyiová
Československá hygiena 1959, 4(7):397-401
Vplyv výživových faktorov na bialnciu fluóru u chronicky fluorizovaných krýs
Otokar Dibák, Emil Ginter
Československá hygiena 1959, 4(7):402-409
Zlepšené spôsoby destilácie pro stanovení fluoridov v potravinách
Alexander Szokolay, A. Rippel
Československá hygiena 1959, 4(7):410-415
Kyselina sorbová. I. Její vlastnosti, použití a hygienické posouzení
František Fürst, Z. Malkus
Československá hygiena 1959, 4(7):416-420
Výsledky laboratorního zjišťování obsahu mědi ve švestkových povidlech ústeckých konserváren
M. Martinec
Československá hygiena 1959, 4(7):421-423
Fenolické látky v kávovinách a jejich stanovení
Václav Novák, R. Rybín
Československá hygiena 1959, 4(7):424-429
Problematika používání trestí do potravinářských výrobků
M. Seiner
Československá hygiena 1959, 4(7):430-432
XIII. vědecké zasedání Ústavu výživy Akademie lékařských věd SSSR v Moskvě
Josef Mašek
Československá hygiena 1959, 4(7):433-434
Konferencia o cudzorodých látkach v potravinách, konaná dňa 8.-10. októbra 1958 v Smolenciach
Alexander Szokolay
Československá hygiena 1959, 4(7):434-436