Československá hygiena, 1959 (vol. 4), issue 7
ORIGINAL ARTICLES
Problem of foreign matters in the scope of hygiene of nutrition
Karel Halačka
Československá hygiena 1959, 4(7):365-374
Some problems of the estimation of foreign matters in foodstuffs
Gustav Janíček
Československá hygiena 1959, 4(7):375-381
Foreign matters in milk and milk-products
Fridrich Görner
Československá hygiena 1959, 4(7):382-391
To the provisional instructions on the use of food colouring matters
Zdeněk Malkus, Alexander Szokolay
Československá hygiena 1959, 4(7):392-396
Criteria used in evaluation of toxicity of foodstuffs colouring matters in animal experiments
L. Somogyiová
Československá hygiena 1959, 4(7):397-401
The effect of nutritional factors on the fluorine balance of the fluorinized rats
Otokar Dibák, Emil Ginter
Československá hygiena 1959, 4(7):402-409
Improved methods of distillation in determination of fluorides in foodstuffs
Alexander Szokolay, A. Rippel
Československá hygiena 1959, 4(7):410-415
Sorbic acid. I. Its properties, use and hygienical evaluation
František Fürst, Zdeněk Malkus
Československá hygiena 1959, 4(7):416-420
Results of laboratory determination of copper content in plum-jam from a cannery in Ústí
M. Martinec
Československá hygiena 1959, 4(7):421-423
Phenolic substances in coffee-substitutes and their determination
Václav Novák, R. Rybín
Československá hygiena 1959, 4(7):424-429
Use of essences in foodstuff products
M. Seiner
Československá hygiena 1959, 4(7):430-432
NEWS
XIII. vědecké zasedání Ústavu výživy Akademie lékařských věd SSSR v Moskvě. [3.-7.2.1959]
Josef Mašek
Československá hygiena 1959, 4(7):433-434
Konferencia o cudzorodých látkach v potravinách, konaná dňa 8.-10. októbra 1958 v Smolenciach
Alexander Szokolay
Československá hygiena 1959, 4(7):434-436