Homepage
Submit manuscript
Log in
Registration
Username
Password
LOGIN
Current issue
2025/2
Next issue
2025/3
Hygiena 1994, 39(5)
:325-326
Publikace o systému HACCP – novém pojetí dozoru v hygieně potravin
V. Kopřiva, I. Steinhauserová
Published: May 1, 1994
Show citation
ACS
AIP
APA
ASA
Harvard
Chicago
Chicago Notes
IEEE
ISO690
MLA
NLM
Turabian
Vancouver
Kopřiva V, Steinhauserová I. Publikace o systému HACCP – novém pojetí dozoru v hygieně potravin. Hygiena. 1994;39(5):325-326.
Share...
Download citation
BibTeX (.bib)
Bookends (.ris)
EasyBib (.ris)
EndNote (.enw)
EndNote 8 (.xml)
ISI WoS (.isi)
Medlars (.medlars)
Mendeley (.ris)
MODS (.xml)
Papers (.ris)
RefWorks (.txt)
RefManager (.ris)
RIS (.ris)
MS Word (.xml)
Zotero (.ris)
Return to the content