Československá hygiena, 1978 (roč. 23), číslo 6-7
PŮVODNÍ PRÁCE
Moderní způsoby centralizované výroby pokrmů z hlediska hygieny výživy
Karel Halačka
Československá hygiena 1978, 23(6-7):241-254
Hygienické aspekty systému zchlazených pokrmů ve společném stravování
Jaroslav Kotulán
Československá hygiena 1978, 23(6-7):255-263
Senzorická hodnota zchlazených pokrmů
H. Kleinwächterová
Československá hygiena 1978, 23(6-7):264-270
Sledování mikrobiálních poměrů ve zchlazených pokrmech
Danuše Lefnerová
Československá hygiena 1978, 23(6-7):271-278
Biologická hodnota potravy a její změny u pokrmů ošetřovaných chladem
V. Benešová, A. Klimová
Československá hygiena 1978, 23(6-7):279-283
Zkušenosti hygienika z výzkumného řešení systému zmrazených dietních pokrmů pro nemocnice
J. Svobodová, Vilém Muzikář
Československá hygiena 1978, 23(6-7):284-294
SDĚLENÍ Z PRAXE
Naše poznatky so zabezpečovaním prípravy a podávania mražených jedál v n. p. Duslo Šaľa
J. Mazág, H. Šimkovičová
Československá hygiena 1978, 23(6-7):295-299
Hygienické problémy pri zavádzaní nových foriem stravovania vo Východoslovenských železiarňach Košice
O. Ivanová, E. Michalíková
Československá hygiena 1978, 23(6-7):300-302
Zhodnocení průzkumu hygienické údržnosti zmrazených hotových pokrmů pro druhé směny v Jihočeském kraji
S. Vychodilová, Jaroslav Furch
Československá hygiena 1978, 23(6-7):303-308
Nové progresívní metody společného stravování ve Středočeském kraji
Z. Lutrýnová, V. Hoffmann
Československá hygiena 1978, 23(6-7):309-312
Stravování druhých a třetích směn v malých závodech
J. Ševčík
Československá hygiena 1978, 23(6-7):313-318