Československá hygiena, 1978 (roč. 23), číslo 6-7

PŮVODNÍ PRÁCE

Moderní způsoby centralizované výroby pokrmů z hlediska hygieny výživy

Karel Halačka

Československá hygiena 1978, 23(6-7):241-254

Hygienické aspekty systému zchlazených pokrmů ve společném stravování

Jaroslav Kotulán

Československá hygiena 1978, 23(6-7):255-263

Senzorická hodnota zchlazených pokrmů

H. Kleinwächterová

Československá hygiena 1978, 23(6-7):264-270

Sledování mikrobiálních poměrů ve zchlazených pokrmech

Danuše Lefnerová

Československá hygiena 1978, 23(6-7):271-278

Biologická hodnota potravy a její změny u pokrmů ošetřovaných chladem

V. Benešová, A. Klimová

Československá hygiena 1978, 23(6-7):279-283

Zkušenosti hygienika z výzkumného řešení systému zmrazených dietních pokrmů pro nemocnice

J. Svobodová, Vilém Muzikář

Československá hygiena 1978, 23(6-7):284-294

SDĚLENÍ Z PRAXE

Naše poznatky so zabezpečovaním prípravy a podávania mražených jedál v n. p. Duslo Šaľa

J. Mazág, H. Šimkovičová

Československá hygiena 1978, 23(6-7):295-299

Hygienické problémy pri zavádzaní nových foriem stravovania vo Východoslovenských železiarňach Košice

O. Ivanová, E. Michalíková

Československá hygiena 1978, 23(6-7):300-302

Zhodnocení průzkumu hygienické údržnosti zmrazených hotových pokrmů pro druhé směny v Jihočeském kraji

S. Vychodilová, Jaroslav Furch

Československá hygiena 1978, 23(6-7):303-308

Nové progresívní metody společného stravování ve Středočeském kraji

Z. Lutrýnová, V. Hoffmann

Československá hygiena 1978, 23(6-7):309-312

Stravování druhých a třetích směn v malých závodech

J. Ševčík

Československá hygiena 1978, 23(6-7):313-318