Československá hygiena, 1976 (roč. 21), číslo 4
ÚVODNÍ SLOVO
Súčasný stav a perspektívy hygieny
Ladislav Rosival, František Janda
Československá hygiena 1976, 21(4):145-152
PŮVODNÍ PRÁCE
Výuka hygieny z hlediska perspektivy vývoje oboru a profilu absolventa FVL
Miloslav Tušl, Oldřich Vincent
Československá hygiena 1976, 21(4):153-158
Hodnocení výsledků učebně výchovného procesu
Jaroslav Kotulán, Juraj Groch
Československá hygiena 1976, 21(4):159-165
Štruktúra a kapacita katedier hygieny v ČSSR, zaradenie a rozsah výuky hygieny v učebných plánoch
Jozef Kukura, Zdeněk Krejčí
Československá hygiena 1976, 21(4):166-170
Hygienická a mikrobiologická problematika jednotky intenzívní hematologické péče
Vladimír Měrka, Miloš Erichleb, Miroslav Špliňo, J. Komárek, Jaroslav Vaňásek, Milan Bláha
Československá hygiena 1976, 21(4):171-179
Příspěvek ke stanovení biologického věku určením stupně kostního a zubního zrání
Ladislav Pelech, M. Borský, Jiří Havlík, P. Bleha
Československá hygiena 1976, 21(4):180-184
K hodnocení stavu výživy dětí a mládeže
Zdeňka Luhanová
Československá hygiena 1976, 21(4):185-190
Akútna perorálna toxicita niekoľkých organických zlúčenin cínu pre myši
Lýdia Majláthová
Československá hygiena 1976, 21(4):191-197
Účinek tributylcíničitých sloučenin na některé kvasinky
Miroslav Polster, H. Vráblíková
Československá hygiena 1976, 21(4):198-201
SDĚLENÍ Z PRAXE
Úloha laktobacilů při kažení majonézových výrobků typu tatarských omáček
J. Pěgřímková, A. Žídková
Československá hygiena 1976, 21(4):202-208
RECENZE
Evaluations of some pesticide residues in food. WHO Pesticide Residues Series, No. 4, The Monographs. Geneva, WHO 1975. 545 s.
Věra Černá
Československá hygiena 1976, 21(4):179
Rezidua pesticidů v potravě. WHO Technical Report Series, 1975, č. 574, 37 s.
Jaroslav Lener
Československá hygiena 1976, 21(4):190