Československá hygiena, 1956 (roč. 1), číslo 4
PŮVODNÍ PRÁCE
Náplň a methody práce v hygieně výživy
Karel Halačka
Československá hygiena 1956, 1(4):169-174
Hygienické zabezpečenie prípravy a podávania stravy počas žatvy
Lenka Balažovjechová-Bartošová, A. Kukolová
Československá hygiena 1956, 1(4):175-181
Průkaz oxydativních změn sušeného mléka a tuků kolorimetrickou metodou kyselinou 2-thiobarbiturovou
Bohuslav Sedláček, Rudolf Rybín
Československá hygiena 1956, 1(4):182-183
Vplyv zníženia povrchového napätia roztokov chlórnanov na ich mikrobicídnosť
Š. Spačinský, Fridrich Görner
Československá hygiena 1956, 1(4):189-193
Příspěvek k hodnocení mycích prostředků. [Předneseno na II. vědecké konferenci VLA J. Ev. P. v únoru 1954]
Josef Liškutín, Vladimír Zikmund
Československá hygiena 1956, 1(4):194-202
Sledovanie obsahu olova v náteroch na hračkách
Alexander Szokolay
Československá hygiena 1956, 1(4):203-209
SDĚLENÍ Z PRAXE
Příspěvek k určování kalorické hodnoty stravy
Jaromír Synek
Československá hygiena 1956, 1(4):210-218
DISKUSE
Príspevok k otázke objektívneho hodnotenia práce laboratórií hygienicko-epidemiologických staníc
Ivan Kratochvíl, Ivan Zmoray
Československá hygiena 1956, 1(4):219-223
Srovnávání práce laboratorních odborů KHES
Julius Mencl
Československá hygiena 1956, 1(4):223-224