Československá hygiena 1991, 36(5-6):193-209

Kvality bielkovín varenej fazule, hovädzieho mäsa a pšeničného gluténu a ich fyziologická potreba u 35-49 a 75-89 dňových krýs

Otokar Dibák, Marica Krajčovičová-Kudláčková, M. Jankovičová

Klíčová slova: dietní proteiny; hodnocení stavu výživy; věkové faktory; maso; gluteny; Fabaceae; jedlá semena; zvířata; krysa rodu Rattus

Zveřejněno: 1. květen 1991  Zobrazit citaci

ACS AIP APA ASA Harvard Chicago Chicago Notes IEEE ISO690 MLA NLM Turabian Vancouver
Dibák O, Krajčovičová-Kudláčková M, Jankovičová M. Kvality bielkovín varenej fazule, hovädzieho mäsa a pšeničného gluténu a ich fyziologická potreba u 35-49 a 75-89 dňových krýs. Československá hygiena. 1991;36(5-6):193-209.
Stáhnout citaci