Československá hygiena 1991, 36(5-6):193-209
Kvality bielkovín varenej fazule, hovädzieho mäsa a pšeničného gluténu a ich fyziologická potreba u 35-49 a 75-89 dňových krýs
Klíčová slova: dietní proteiny; hodnocení stavu výživy; věkové faktory; maso; gluteny; Fabaceae; jedlá semena; zvířata; krysa rodu Rattus
Zveřejněno: 1. květen 1991 Zobrazit citaci
ACS | AIP | APA | ASA | Harvard | Chicago | Chicago Notes | IEEE | ISO690 | MLA | NLM | Turabian | Vancouver |
Dibák O, Krajčovičová-Kudláčková M, Jankovičová M. Kvality bielkovín varenej fazule, hovädzieho mäsa a pšeničného gluténu a ich fyziologická potreba u 35-49 a 75-89 dňových krýs. Československá hygiena. 1991;36(5-6):193-209.