Československá hygiena 1986, 31(7-8):428-433

Olovo v mase a orgánech kuřecích brojlerů produkovaných v Severočeském kraji a olovo, kadmium a rtu» v konzumních vejcích

J. Cibulka, Z. Sova, Pavel Mader, J. ©tumpf, M. Podhorský, Eva Čurdová, M. Dostálová

Klíčová slova: kontaminace potravin; analýza potravin; kadmium; rtu»; olovo; drůbeľ; výľiva - přehledy

Zveřejněno: 1. červenec 1986  Zobrazit citaci

ACS AIP APA ASA Harvard Chicago Chicago Notes IEEE ISO690 MLA NLM Turabian Vancouver
Cibulka J, Sova Z, Mader P, ©tumpf J, Podhorský M, Čurdová E, Dostálová M. Olovo v mase a orgánech kuřecích brojlerů produkovaných v Severočeském kraji a olovo, kadmium a rtu» v konzumních vejcích. Československá hygiena. 1986;31(7-8):428-433.
Stáhnout citaci